Bæredygtigt kunstprojekt for børn søger glas og spejle


Igennem hele det kommende skoleår skal 750 børn udforske og genopdage et af verdens væsentligste elementer – lys. Det skal de i projektet Mere Lys, hvor elever skal udforske lys – i naturvidenskaber, i kunst og som begreb i metafysiske, ideologiske og filosofiske sammenhænge. Projektet er et samarbejde mellem Gentofte Kommune, de tre skoler, kunstmuseet Ordrupgaard og kunstneren Rune Fjord og er støttet af Statens Kunstfond.

Giv dit glas
Mere Lys starter med et fælles event for alle eleverne den 6. september, og her kan du hjælpe: Der er brug for klart glas – og masser af det: Flasker, gamle drikkeglas, vinglas, syltetøjsglas, kander – hvad du nu har liggende. Der er også brug for spejle senere i projektet, så har du gamle spejle, du ikke skal bruge, så er de meget velkomne. Mere Lys munder ud i et fælles kunstværk og afsluttes med en stor, offentlig lysfest på Ordrupgaard i juni 2019.
Rengjorte, klare flasker og glas samt spejle kan afleveres til pladspersonalet på Genbrugsstationen, Ørnegårdsvej 15, eller i info-ø’en på Gentofte Hovedbibliotek, Ahlmanns Allé 6, inden mandag den 3. september. Har du rigtig meget, så skriv til børnekulturkonsulent Hilde Østergaard på his@gentofte.dk og træf en aftale.

Picture description

Kunstner Rune Fjord. Foto: Gentofte Kommune.