Anne Hjernøe

Bliv klogere på verdensmålene 28. juni kl. 15-18


Anne Hjernøe, også kendt som AnneMad, besøger Gentoftegade 28. juni 2019 kl. 15-18 for at gøre dig klogere på FN’s Verdensmål

Danmark for målene-karavanen er en oplysningskampagne, der skal skabe større kendskab til FN’s 17 verdensmål. Når karavanen kommer til Gentoftes handelsstrøg, er der fokus på verdensmål 14, 15 og 2 under overskriften ‘fødevarer i balance’.

Mål 14 og 15 handler blandt andet om, at vi skal sikre bæredygtig brug af naturens ressourcer henholdsvis på land og i havet, mens mål 2 foruden at stoppe sult i verden også handler om at undgå fejlernæring og sikre bæredygtig fødevareproduktion.

Anne Hjernøe vil fortælle om, hvordan man smagsoptimerer sit måltid ved hjælp af de fem grundsmage. Om at tænke lokalt og bruge sæsonens råvarer, så du bliver både sundere og mættere. Det hele bliver tilsat en smule økologi, et strejf af hvordan du undgår madspild og en knivspids røverhistorier fra de seneste tv-produktioner i Mellemøsten.

Derudover har Gentofte Kommune inviteret Haver til Maver og Fødevarebanken. Fødevarebanken vil holde oplæg om, hvordan de i deres arbejde reducerer madspild.