Deltagere søges: Den Kulturelle byhave


Tanken bag Den kulturelle byhave på Hellerupvej 24 er at bygge bro mellem kulturer i lokalområdet, gennem fælles grøntsagsdyrkning, sundhed og bevægelse i det fri. Byhaven skal vokse til en forening med medlemmer med forskellig kulturel baggrund. Så har du lyst til at få jord under neglene, blive en del af et hyggeligt fællesskab, få et kulturelt perspektiv på grøntsager, frø og planter og samtidig få frisk luft og bevægelse, så kom endelig forbi.

Om projektet

Kom og vær med! På Hellerupvej 24 kan du være med til at dyrke og skabe en byhave. Gentofte Kommune har sørget for materialer og arbejdskraft til at få etableret højbedene. Nu har byhaven brug for dig, dine idéer og dit engagement.

Den Kulturelle Byhave ligger på Hellerupvej ved den tidligere internationale skole og formålet er at bygge bro mellem kulturer i lokalområdet, gennem fælles grøntsagsdyrkning, sundhed og bevægelse i det fri. Tanken er, at byhaven skal blive til en forening med medlemmer med forskellig kulturel baggrund.

Så har du lyst til at komme ud og få jord under neglene, blive en del af et hyggeligt fællesskab, få et kulturelt perspektiv på grøntsager, frø og planter og samtidig få frisk luft og bevægelse, så kom forbi hver tirsdag kl. 18.

De første højbede er etableret, og flere er undervejs. I samarbejde med kommunens Park og Vej afdeling er der kommet jord i højbedene, og der er aftalt støtte til etablering af et drivhus.