Repair Café Hellerup

Repair Café Hellerup


Tanken med Repair Café Hellerup er, at give dine ting et længere liv. Frivillige tilbyder lokale borgere at reparere deres ødelagte genstande, det kan være alt fra tøjbamser til krøllejern og computere. Konceptet er et opgør med 'brug og smid væk - kulturen', og viser, at mange ting kan fikses og repareres, så vi sammen kan forlænge produkters levetid.

Om projektet:

Repair Café Hellerup er stedet, hvor du kan komme forbi og få forskellige ting repareret gratis – du betaler dog selv for reservedele. Vi har “tingfixere” som alle kan noget med deres hænder – vi er alle sammen frivillige og vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.

Vi mødes første og tredje lørdag i hver måned kl. 12 – 16 på Hellerupvej 24. Der er elevator og skilte viser vej.

Det er gratis at få repareret dine ting, men på Repair Café har vi kun værktøjet, så tag selv eventuelle materialer eller reservedele med. Det er selvfølgelig ikke alle ting vi kan reparere, og reparationerne er på eget ansvar og vi stiller ingen garanti.

Vi kigger på tingene i den rækkefølge de kommer ind. Har vi travlt har vi den regel, at vi max. fixer 2 ting pr. person, da vi gerne vil hjælpe så mange som muligt.

Er du i tvivl, så skriv en besked eller kom forbi, så vi kan se om det er noget vi kan hjælpe med eller ej.

Tingfixere søges
Har du lyst til at være med? Vi er stadig på udkig efter “tingfixere”,  der er gode til at reparere. Måske kan du sy/strikke, lodde, fikse computere, er Mac ekspert, kan noget med elektronik, smartphones eller noget helt andet. Arbejdet er frivilligt, men du kan til gengæld gøre en god gerning. Det er ikke vigtigt, at du kan komme hver gang – vi er så mange at tjansen kan gå lidt på skift.

Vi tager med glæde imod redskaber som symaskiner, boremaskiner og andet værktøj til vores reparationskit.

Har du lyst til at høre mere, så blot kontakt os.