Skrald ved havet

Temamøde 8/10: Hvad er der nu galt med plastik?


Tænker du nogensinde over, hvad der sker med plastikposen, skruelåget, slikpapiret, lighteren og alt det andet affald, der ligger i vejkanten eller flyver rundt på en stormende dag? Og hvad med de bittesmå korn i en bodyscrub – er det bare sand og helt ufarligt? Vi ser nærmere på plastik, hvor meget plastik vi bruger, og hvad der sker, når vi spilder plastik og den ender i havet. Du får til sidst konkrete råd til, hvordan du som forbruger selv kan være med til at reducere dit plastikspild.

Tilmelding

Alle er velkomne til at deltage i temamødet. Deltagelse er gratis, men vi vil gerne have din tilmelding senest den 5. oktober på baeredygtigt@gentofte.dk

Program

16:30 Velkomst v/ Gentofte Kommune og foredrag v/ Berit Asmussen, vicedirektør i Plastic Change
17:30 Debat om plastikforurening og vores handlemuligheder. Hvad kan du som borger/virksomhed/forening i Gentofte gøre for at reducere plastikspild? Åben dialog med rig mulighed for at komme med idéer til aktiviteter, som vi evt. kan løfte sammen i bæredygtighedsnetværket.
18:30 Tak for i dag

Mødet foregår i mødesalen på den tidligere Copenhagen International School på Hellerupvej 24. Vi byder på kaffe, te og vand. Der er begrænsede parkeringsmuligheder, og vi anbefaler derfor, at du kommer med offentlig transport eller på cykel.

Baggrund for temamødet

Gentoftes borgere, foreninger og virksomheder har sammen med kommunens politikere skabt en ambitiøs bæredygtighedsstrategi for kommunen. Grundlaget er, at vi er sammen om et bæredygtigt Gentofte. Derfor har Gentofte Kommune nedsat et bæredygtighedsnetværk, som skal hjælpe med at facilitere de bæredygtighedsprojekter og ideer, I har peget på. Ét af indsatsområderne er netop begrænsning af ressourceforbrug og at styrke genbrug og genanvendelse.

 

Foto: Ulla Ottosen