Mand med høretelefoner

Ny podcast: Klimakrisen set fra Gentofte


Vi har lavet to podcasts – én om Klimakrisen set fra Gentofte og én om bæredygtig ledelse – find de to podcasts på din foretrukne podcastapp eller via nedenstående.

Klimakrisen er et globalt problem, der i høj grad både bliver skabt og løst lokalt. Men hvor trykker skoen især i Gentofte, hvad gør vi ved det, og hvad er planen frem mod 2050? Det handler vores nye podcast ‘Klimakrisen set fra Gentofte’ om. Podcasten handler om de fem største klimaudfordringer i Gentofte: forbrug af ting, bæredygtig dannelse, regn i rå mængder, energiforbrug og alt for mange biler.

Ny podcast: Klimakrisen set fra Gentofte – Gentofte Kommune

 

I Gentofte Kommune vil vi gøre klima og bæredygtighed til en naturlig ramme om vores arbejde, uanset hvad vi er ansat til at lave. Det stiller nye krav til både chefer, ledere og medarbejdere. Men hvad er det vi skal kunne for at lede bæredygtig udvikling effektfuldt? Og hvordan kan vi gribe opgaven an?

Det skal denne podcast gøre dig klogere på. Den hedder slet og ret ’Hvordan leder vi bæredygtig udvikling?’, og du finder den på de apps, hvor du plejer at lytte til podcasts eller via linket.

Hvordan leder vi bæredygtig udvikling? – Gentofte Kommune