Verdensmålene

Opgaveudvalg om FN’s verdensmål


I Gentofte arbejder vi med at skabe mere lokal bæredygtig udvikling i godt samspil mellem kommune, virksomheder, organisationer og borgere i alle aldre.

Vær med i nyt opgaveudvalg om FN’s verdensmål i Gentofte

Vil du være med til at skabe større kendskab, engagement og handling i forhold til FN’s verdensmål i Gentofte? Og vil du være med til at bruge verdensmålene som løftestang til en endnu mere bæredygtig udvikling i Gentofte? Så meld dig som interesseret i at deltage i opgaveudvalget FN’s verdensmål i Gentofte.

I samspil med andre borgere og politikere kan du være med til at prioritere Gentofte Kommunes fokus på de 17 verdensmål samt øge kendskabet, engagement og handling i forhold til verdensmålene konkret og lokalt i Gentofte. Derudover kan du være med til at udforme en model for, hvordan Gentofte Kommune løbende kan følge og have fokus på at tænke bæredygtig udvikling ind i konkrete aktiviteter, politikker, strategier mv.

Du kan blive involveret i arbejdet enten som medlem af opgaveudvalget FN’s verdensmål i Gentofte, eller som deltager i de arbejdsgrupper og events, som opgaveudvalget vil igangsætte.

Lyder det interessant kan du læse mere på www.gentofte.dk/fnverdensmaal, hvor du også kan melde dig som interesseret. Du er også velkommen til at ringe eller skrive til Kasper Juel Larsen (T: 23 32 22 87, email: kala@gentofte.dk) for at høre mere.

Mere om verdensmålene

Du kan læse mere baggrund om FN’s 17 verdensmål på: