I Gentofte kommune tager vi ikke blot vare på miljøet, vi er også omhyggelige med de personlige oplysninger, som vi modtager.

Via bæredygtigtgentofte.dk har vi modtaget dine kontaktinformationer. Det vil sige navn, mail, telefonnummer, og oplysninger om din bopælskommune.

Disse oplysninger bruges af kommunens medarbejdere i deres dialog med dig om din ide eller den erfaring du har delt.

Derudover så bruger vi dine kontaktoplysninger til at administrere den aktivitet, som du har tilmeldt dig.

Dine kontaktoplysninger vil ikke blive offentliggjort med mindre dette aftales specifikt, fx at vi aftaler at din case præsenteres på vores hjemmeside med dine kontaktoplysninger.

Vi anvender dine personoplysninger i forbindelse med en eventuel tilmelding til arrangementer og workshops, behandling af din idé eller den erfaring, som du har gjort dig. Det kan også være den workshop eller andre arrangementer, som du har tilmeldt dig eller deltaget på.

Oplysningerne bliver også brugt til statistik på siden bæredygtigtgentofte.dk, til at vurdere brugen og succesen af initiativet, og de danner  grundlag for forbedringstiltag af vores tilbud i bæredygtigtgentofte.dk.

Dine kontaktoplysninger vil blive delt med de relevante deltagere i bæredygtigtgentofte.dk.  Det kan være virksomheder eller foreninger, eller andre kommuner, som har brug for at kontakte dig direkte.

Dine kontaktoplysninger vil ikke være synlige for andre medlemmer af netværket, og de vil ikke blive offentliggjort sammen med din idé eller de erfaringer du deler, medmindre vi har aftalt det.

Kontakt bæredygtigtgentofte.dk hvis du ønsker dine oplysninger rettet eller slettet, eller hvis du ikke længere er interesseret i at høre fra os. Med mindre vi hører andet, så gemmer vi kontaktoplysninger, ideer og erfaringer i op til 5 år. Hvis du har tilmeldt dig vores arrangementer, så gemmer vi oplysningerne indtil du melder dig ud, eller hvis bæredygtigtgentofte.dk lukker ned.

Se vores overordnede persondatapolitik for yderligere oplysninger om bl.a. dine rettigheder og dine klagemuligheder.

Læs mere om cookies her